Hvad siger kunderne

Testimonials fra nogle af vores kunder

Sandvik Hard Materials

Sydkystens EL har siden 1965 været “hus-elektriker” på Vores fabrik i Espergærde. Vores erfaringer med Sydkystens EL har været meget positive.

Sydkystens EL har præsteret at opfylde nogle af de vigtigste opgaver en “hus-elektriker” skal have, nemlig kontinuitet, fleksibilitet og professionalisme. Kontinuitet når personer skal udskiftes/oplæres, fleksibilitet når der skal anvendes mere personale end normalt og selvfølgelig professionalisme når den nye teknologi skal forstås og implementeres.

Vi håber og tror på et fortsat godt samarbejde med Sydkystens EL.

Peter LorentzenDirektørSandvik Hard Materials

 

Scandlines A/S

Sydkystens EL har gennem de seneste ca. 20 år leveret serviceydelser til Scandlines A/S på ruterne Helsingør – Helsingborg og den tidligere DanLink rute København – Helsingborg, eksempelvis i forbindelse med ombygningsprojekter på begge rutens færger.

Scandlines A/S værdsætter Sydkystens EL’s faglige kompetence.

Kurt SinnerupSuperintendentScandlines A/S

 

Coloplast A/S

Sydkystens EL har igennem ca. 50 år udført installationer og service for Coloplast A/S og har endvidere udført en lang række af Colplast A/S byggeopgaver ifm. den ekspansion, som koncernen igennem årene har gennemgået.

Sydkystens EL udfører service, lys og kraft, tele/data og fiber, i forbindelse med nye installationer og installationsudvidelser på koncernens afdelinger i Humlebæk, Espergærde og Mørdrup.
Yderligere udfører de ABA og CTS installationer i samarbejde med Siemens.

Sydkystens EL’s ledelse og medarbejdere har på bedste måde levet op til de krav og regler koncernen stiller til entrepenører og samarbejdspartnere, og har altid været en loyal og proffessionel samarbejdspartner.

Birger OehlenschlägerHead of Facility ManagementColoplast A/S