Panasonic varmepumper

En varmepumpe fra Panasonic kan give en besparelse på op til 50% af varmeudgifterne sammenlignet med opvarmning med el.

  • c-image[1]

Panasonic har udviklet et komplet sortiment af varmepumper specielt til det nordiske klima og den nordiske livsstil. Det giver dig mulighed for nemt at finde den bedst mulige løsning til dit hjem – fra vægmonterede systemer til gulvmodeller og fra split til multi-split enheder. Ydermere sørger Panasonic’s vægmonterede varmepumper for effektiv opvarmning ved udetemperaturer ned til -20 °C og er særdeles miljøvenlige.

Konstrueret specielt til det nordiske klima

 

Panasonic varmepumper - Konstrueret specielt til det nordiske klimaPanasonic har med 30 års erfaring fra installationer i hele Norden udviklet produkterne efter de krav, som stilles af det nordiske klima. – Et varmelegeme i krumtaphuset forhindrer isdannelse i kompressoren. – Lydisolerende materialer. Kompressoren er effektivt indkapslet for at undgå generende støj. – Evnen til at tåle kulde og andre feltforsøg udføres under realistiske forhold ved brug af produkterne midt om vinteren. 

Energibesparelse på højt niveau

 

En varmepumpe fra Panasonic kan give en besparelse på op til 50% af varmeudgifterne sammenlignet med opvarmning med el.En varmepumpe fra Panasonic kan give en besparelse på op til 50% af varmeudgifterne sammenlignet med opvarmning med el. Med vore Inverter-teknologi opnår du hurtigt den indstillede temperatur og bevarer den på et konstant niveau. Der sker ingen store temperaturforandringer i rummet, og du sparer el. Vores Inverter-teknologi er energibesparende og hører til den bedste på markedet. Den reducerer både elforbruget og kuldioxid-udledningen drastisk og har dermed en lav miljøbelastning.  EU-direktivet  vedrørende energimærkning af alle husholdningsapparater trådte i kraft i 2005. Siden da har det været et krav, at alle producenter skal mærke deres produkter med bogstaverne A til G. Det betyder, at et produkt i Klasse B forbruger ca. 10 % mere end Klasse A, Klasse C 20 % mere end Klasse A og så fremdeles. Ud over disse bogstaver står der yderligere oplysninger på produkterne i højre side af mærkatet. I tabellerne, som fremgår sammen med produktet i dette katalog, henvises der til energieffektivitet med tilsvarende bogstav i hvidt på en sort pil.

Læs mere på: www.panasonic.dk

Uforpligtende snak om varmepumper

I er altid velkommen til at kontakte os for at få en uforpligtende snak om varmepumper, og om det eventuelt kunne være en god ide til jeres hus, fritidshus, garage eller kælder.

 

Kontakt Sydkystens EL for rådgivning eller tilbud