Powerrouter “spar din solenergi op på batterier”

Nu er det blevet muligt via Nedap inverter at gemme din solenergi på batterier.

  • powerrouters batteri løsning 2

Powerrouter “spar din solenergi op på batterier”

Nedap batteri løsningEt Power Line-anlæg indeholder en Power Router-inverter og en batteristyring. batteristyringen forbindes til et batteri, og når dit solcelleanlæg producerer mere strøm end du kan nå at anvende, sendes denne gennem inverteren til batteristyringen, der lagre strømmen i et batteri. Den lagrede energi kan anvendes på et senere tidspunkt.

Batteristyringen indeholder en række sikkerhedsfunktioner, der optimerer batteriernes levetid, samt en temperaturmåler, der forhindrer at batteriet overopheder.

Ønsker man ikke på købstidspunktet at investere i batteristyringen, er det muligt at tilkoble denne på et senere tidspunkt.

Batterierne er naturligvis vedligeholdelsesfri og genanvendelige.

Bliv selvforsynende i sommermånederne. 

Når batteri og anlæg er optimalt dimensioneret viser erfaringer, at det er muligt at udnytte op til 70 % af den strøm dit solcelleanlæg producere.

I sommerperioden, hvor der er stor solindstråling, vil dit batteri altid være fuldt opladet og du vil i praksis være selvforsynende. om foråret og efteråret, hvor solindstrålingen er lavere og dit forbrug højere, vil batteriet typisk kunne dække dit strømforbrug i dag og aftentimerne, og der vil alene være behov for at trække strøm fra elnettet i de sene nattetimer.Energi forbrug hos familie

Med et Power Line-anlæg med batteriløsning minimere du således dit el-indkøb i mange år fremover og får derved et øget rådighedsbeløb. I takt med at elpriserne stiger bliver det øgede rådighedsbeløb stadig større, og ligger i hele perioden væsentligt over rådighedsbeløbet ved et traditionelt solcelleanlæg. 

 Læs mere på : http://powerrouter.com/                                    

Kontakt Sydkystens EL for rådgivning eller tilbud