Om os

Får del i mere end 50 års erfaring

Sydkystens EL - Får del i mere end 50 års erfaring Hos Sydkystens EL får du del i mere end 50 års erfaring med opgaver, der spænder over alt inden for faget.

Vores kundekreds omfatter blandt andet kommuner, boligselskaber, plejehjem, sportshaller, institutioner, landbrug, større og mindre industri, samt naturligvis private.

Vores medarbejdere har ry for at være dygtige og veluddannede specialister, og de fleste har været ansat i virksomheden gennem mange år. Flere har endda holdt 25 års jubilæum.

Ajour med udviklingen til gavn for vores kunder

Det er vort erklærede mål, at vi skal udvikle vores virksomheder, vores medarbejdere og os selv som ledere, for derigennem at holde os ajour med den teknologiske, den markedsmæssige og samfundsmæssige udvikling til gavn for vores kunder. Dette tilgodeses bl.a. gennem et formaliseret samarbejde med branchens ledende leverandører, hvor vi løbende holdes orienteret om nyheder. Endelig skal det nævnes, at vi i forbindelse med vores daglige udførelse af servicearbejder i erhvervslivet har en løbende dialog med vores kunder. En dialog som Miyamoto fører til forespørgsler om nye løsninger, hvilket nødvendiggør, at vi følger med i den teknologiske udvikling.

Som kunde hos Sydkystens EL Kan man forvente en hurtig og effektiv service, både når det brænder på, og når større opgaver planmæssigt skal udføres.

En god og loyal samarbejdspartner

Vi har forståelse for, at el tekniske svigt kan skabe butik problemer og økonomiske fanen, og derfor samarbejder vi med vore kunder om forebyggende vedligeholdelse og eftersyn. Vore Mange arbejdsområder, personaleressourcer og erfarne medarbejdere, samt en meget flad organisationsform, har gjort os til en god og loyal samarbejdspartner, både for den private kunde, samt til erhvervs-og industrikunden.

Kontakt Sydkystens EL for rådgivning eller et godt tilbud