Erhverv

Private og offentlige virksomheder, bygherrer, boligselskaber samt landbrug

Vores professionelle kunder repræsenterer et bredt udsnit af virksomheder, bygherrer, boligselskaber, landbrug, samt offentlige virksomheder og institutioner.

Til byggesektoren udfører vi alle former for el installationer indenfor nybyggeri, ombygning og renovering.

Til produktions- og fremstillingsvirksomheder udfører vi alle former for el tekniske installationer til både nye produktionsanlæg og til ombygning. Herudover udfører vi løbende vedligeholdelse og andre serviceopgaver.

Medarbejderne hos Sydkystens EL har sans for detaljer og er dygtige til at bevare overblikket

Sydkystens El installatører og elektrikere er alle bevidste om, at en opgaves succes eller fiasko afhænger af, om der er udført et grundigt og professionelt stykke arbejde ved installation af de elektriske systemer.

Vores kunder vil derfor opleve at Sydkystens El medarbejdere har sans for detaljer, er ansvarsbevidste og dygtige til at bevare overblikket. Vi arbejder rutineret med avanceret teknologi og ved, hvordan vi skal formidle tekniske løsninger på højt niveau. Og naturligvis er vi ajour med de gældende love og regler og sørger hele tiden for at leve op til de krav der stilles.

Vi arbejder rutineret med avanceret teknologi

Vore mange arbejdsområder, personaleressourcer og erfarne medarbejdere, samt en meget flad organisationsform, har gjort os til en god og loyal samarbejdspartner, både for den private kunde, samt for erhvervs- og industrikunden.

Kontakt Sydkystens EL for rådgivning eller tilbud