Byggeri

Hos Sydkystens EL lægger vi vægt på detaljen: Vi kommer som aftalt, er omhyggelige i vores arbejde og rydder op efter os inden vi går.

Vi udfører alle former for installationer til lys. Fra enkeltinstallationer af afbrydere, stikkontakter, loftsarmaturer m.v. til installationsarbejder i nybyggeri eller renoveringer.

Vi hjælper også gerne ved el-planlægningen af nybyg eller større udskiftninger.  Og vi rådgiver om valg af belysning. Vi udfører naturligvis alle former for reparationer på det almindelige lysnet såvel i dit hjem som i virksomheden.

Højt uddannede elektrikere med forskellige specialer er samlet på én og samme hånd.
Det giver os stor fleksibilitet og styrke i løsningen af alle typer af el-opgaver.

Selv skal du altid være opmærksom på, at det er vigtigt at dine el installationer er udført forsvarligt og hensigtsmæssigt.Det kan få stor betydning for din økonomi, den dag du evt. skal sælge din bolig.
Derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på kvaliteten af el installationen, når du står overfor at købe ny bolig. Faktisk er det en rigtig god idé, at få os til at gennemgå installationerne før købet. Med rapporten i hånden har du et godt argument til at forhandle prisen med sælger. Og naturligvis udarbejder vi gerne et uforpligtigende tilbud eller overslag.

Kontakt Sydkystens EL for rådgivning eller tilbud